Gaštanový sen
medové pláty, marhuľový alebo ríbezľový džem, 1 kocka gaštanového pyré (250 g), 2-3 lyžice rumu, 500 ml mlieka, 1 Zlatý klas, 1 vanilkový cukor, 1 žĺtok, 125 g Hery, 1 lyžica práškového cukru, šľahačka na zdobenie, príp. varová čokoláda na polevu
Ako na to:Puding uvaríme z mlieka, Zlatého klasu, vanilkového cukru a žĺtka. Po vychladnutí doň vmiešame heru, práškový cukor, gaštanové pyré a rum. Zmes vyšľaháme do hladka a touto zmesou plníme medové pláty potreté džemom, ktoré ukladáme na seba.
Hotové dáme ešte do chladničky odstáť. Plnka sa môže dať aj na boky a vrch, príp. môžeme obliať polevou. Na záver ozdobíme šľahačkou.