Diabolská roštenka
1 kg mäsa na rezne (roštenka, karé bez kosti, prípadne hydina), 5 vajec, 2 PL horčice, 2 PL kečupu, 1,5 KL soli, 1/2 KL čierneho mletého korenia, 1 KL vegety, 1KL kari korenia, 1KL sladkej papriky, 1KL štipľavej papriky, 1/2 KL mletej rasce, 1 KL majoránky,2 PL oleja
Ako na to:Mäsko očistíme, narežeme na rezne, naklepeme. V miske zmiešame všetky horeuvedené suroviny okrem majoránky a spolu ich vymixujeme buď v mixéri alebo ponorným ručným šľahačom. Majoránku pridáme nakoniec, aby bola celá, nepomixovaná. Touto zmesou zalejeme rezníky v miske a necháme odstáť cez noc. Na ďalší deň rezne vyprážame a podávame buď s pečivom, zemiakovou kašou alebo hranolkami.