Bravčová panenka plnená bryndzou
Potrebujeme:
200 g bravčovej panenky, 50 g bryndze, 1,5 dcl smotany na varenie, 30 g taveného syra, 20 g masla, soľ, 100 g mrazenej baby – mrkvy, 150 g varených zemiakov, 10 g cibule, olej, bazalkové listy
Ako na to:Mäso našpikujeme, vytvarujeme, napoly upečieme, naplníme bryndzou a dopečieme. Z masla, smotany, syra a soli pripravíme omáčku. Mrkvu sparíme, vložíme na panvicu s rozohriatym maslom, osolíme a podusíme. Zemiaky nastrúhame a opečieme na cibuľke. Hotové jedlo servírujeme ozdobené bazalkou.
17.05.2008
Podobné recepty
Bravčová rolka v sézamovej kruste, Marinovaná bravčová panenka na tymiáne, Bravčové soté s ananásom, Medajlónky so slivkovou omáčkou, Bravčová panenka so šampiňónovou omáčkou, Bravčové filety na hubách, Broskyňa plnená bryndzovou penou, Šulky s bryndzou a slaninkou, Zemiaky s bryndzou, Bravčová panenka z rokfortovou omáčkou