Medové kačacie prsia
Potrebujeme:
800 g kačacích pŕs, 100 g jabĺk, medová marináda, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, podávame s červenou kapustou a žemľovou knedľou
Ako na to:Kačacie prsia nakrájame na hrubšie plátky a krátko ich osmažíme z oboch strán. Potom ich podlejeme, pridáme korenie, vegetu, soľ a necháme dusiť. Pred dovarením pridáme nastrúhané jablká a medovú marinádu. Takto pripravené kačacie prsia podávame s červenou kapustou a žemľovou knedľou.
17.05.2008
Podobné recepty
Kačacie prsia s kapustou, Kačacie prsia na grile, Pečené kačacie prsia s badiánom a slivkovou omáčkou na praženej arašídovej ryži, Chrumkavá kačica, Kačacie prsia grilované, Pečené kačacie prsia na kapuste, Grilované kačacie prsia, Kačacie prsia na listových šalátoch s medovou omáčkou, Kačacie prsia pečené s chrenom a cviklou, Kačacie prsia s pomarančovo–medovou omáčkou a varené zemiaky s petržlenovou vňaťou