Teľacia panenka v syrovom cestíčku
Potrebujeme:
500 g teľacej panenky, 300 g eidamu, hladká múka, soľ, 4 vajcia, 1 dl mlieka, horčica, ako príloha varené zemiaky
Ako na to:Teľaciu panenku naporcujeme, mierne naklepeme, osolíme. Z vajec, mlieka a múky pripravíme cestíčko, do ktorého ešte pridáme soľ, korenie, horčicu a nastrúhaný syr. Mäso najprv obalíme v múke, potom v cestíčku a smažíme na rozpálenom oleji. Podávame napríklad s varenými zemiakmi, ktoré môžu byť ozdobené petržlenovou vňaťou.
17.05.2008
Podobné recepty
Teľací rezeň v syrovom cestíčku, Vyprážaná brokolica v syrovom cestíčku, Bravčové rezne v syrovom obale, Bravčové rezne v syrovom obale, Kuracie kúsky v syrovom cestíčku, Kapor vyprážaný v syrovom cestíčku, Cibuľa v cestíčku, Jablká v cestíčku, Kuracie prsia v zemiakovom cestíčku, Teľacie rezne v hrozienkovom cestíčku