Párty - Čína
4 – 8 ks kuracích pŕs, 1 väčšia cibuľa, 1 pór, olej, zmes korenia na prípravu číny – dva až tri druhy, vegeta, soľ, sušené hrozienka, kešu oriešky, očistené mandle narezané na plátky, 1 konzerva šampiňónov, 1 konzerva kukurice, 1 konzerva hrášku, 1 konzerva červenej a bielej fazuľky, 1 konzerva sójových klíčkov, 1 konzerva ananásu a mandaríniek
Ako na to:Na oleji usmažíme cibuľku s pórom, okoreníme, vložíme pokrájané mäso a miešame, kým nenadobudne bielu farbu. Postupne pridáme huby, rozomleté kešu oriešky, mandle, hrozienka a miešame. Pridáme kukuricu, hrášok, fazuľky a klíčky, okoreníme, prípadne dolejeme vodu a dusíme. Na záver pridáme ananás, 2 - 3 minúty varíme a ako posledné pridáme mandarínky. Všetko premiešame a podávame s talianskym chianti alebo s portským vínom.