Pikantné azu
30 dkg bravčového stehna, 5 - 10 dkg sterilizovaných šampiňónov, 3 dcl (1 pohár) zeleninového leča, kečup, horčica, 2 väčšie cibule, 2 feferónky, vegeta, čierne korenie, mletá rasca, olej, worchester, voda
Ako na to:Bravčové stehno nakrájame na tenké rezančeky. Cibuľu nakrájame na kocky a osmažíme na oleji. Pridáme čierne korenie, mletú rascu, vegetu, na tenko nakrájané feferónky, osmažíme, pridáme mäso a narýchlo ho opečieme tak, aby nestratilo šťavu. Priebežne pridávame šampiňóny, horčicu, kečup a lečo. Celú zmes podlejeme vodou a podusíme zhruba 15 minút. Potom podľa chuti pridáme worcester a dochutíme. Podávame so zeleninovou oblohou a uhorkovým šalátom so smotanovou zálievkou.