Morská treska na víne a cesnaku
Potrebujeme:
4 porcie, 600 g filetov z morskej tresky, bylinkové korenie na rybu, bylinkové maslo, citrón, biele víno
Ako na to:Na bylinkovom masle sprudka z oboch strán osmažíme vopred osolené a okorenené filety. Podlejeme bielym vínom, pokvapkáme citrónom, chvíľu povaríme, aby sa chute spojili. Podávame s americkými zemiakmi, prípadne aj s tatárskou omáčkou.
13.05.2008
Podobné recepty
Treska trochu inak, Aljašská treska na cesnaku, Kurča na ihle s brokolicou na víne, Opekané papričky, Dusená cuketa s jogurtovým dressingom, Steaky s pestom a haluškami, Kapor na víne, Zapekaná treska, Brokolica na cesnaku a víne, Šafranové rizoto s modrým syrom, s grilovanými krevetami na cesnaku a limetkou