Zeleninové soté z kuracieho mäsa so zemiakovými pusinkami a pórom
150 g kuracích pŕs, 2 cl oleja, 30 g cibule, 20 g čerstvej zelenej papriky, 0,01 l sójovej omáčky, 40 g čínskej kapusty, 1 dcl šťavy z bravčového mäsa Vitana, zmes korenia steak, 35 g zemiakovej kaše Vitana, lyžica masla, 1 pór, soľ, 1,3 dcl vriacej vody
Ako na to:Cibuľu nakrájame na väčšie kusy a opražíme na oleji. Kuracie prsia nakrájame na rezance a osmažíme na cibuli, pridáme nakrájanú čínsku kapustu a papriku, sójovú omáčku a zľahka opražíme. Pór opečieme, vložíme do horúcej osolenej vody a počkáme, kým zovrie. Potom pridáme instantnú zemiakovú kašu a varíme. Keď kaša zhustne, plníme ju do cukrárskych vreciek a porcujeme na tanier. K zemiakovým pusinkám pridáme soté a môžeme podávať.