Bagel plnený špargľou, syrom, šunkou a vajíčkom
Cesto: 2/3 kocky droždia, 1 šálka hrubej múky, 1 šálka hladkej múky, 1 KL soli, 1 PL kryštálového cukru, 0,25 l teplej vody
Plnka: 300 g čerstvej špargle, maslo, plátkový syr, 3 vajcia, čínska kapusta, šunka
Múku zmiešame s droždím, soľou a vodou. Necháme len krátko kysnúť. Vytvarujeme buchtičky, takisto ich necháme krátko kysnúť. Dotvarujeme. Najprv ich dáme do osolenej vriacej vody krátko obvariť. Potom ich dáme piecť tak, že ich uložíme na mastný papier. Pečieme približne dvadsať minút, pri teplote 200 C. Naplníme maslom, šunkou, syrom, volským okom, uvarenou špargľou a čínskou kapustou a ľadovým šalátom.