Paradajkový šalát Koloseum
100 g sójového granulátu s príchuťou šunky, 300 g cestovín z tvrdej pšenice, 100 g majonézy, 2 PL bieleho jogurtu, 4 paradajky, 100 g sterilizovanej kukurice, 100 g tvrdého syra, 1 PL kečupu, cukor, citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Cestoviny dajte do vriacej a osolenej vody. 5 min. pred dovarením k nim pridajte sójový granulát. Sceďte a nechajte vychladnúť. Paradajky umyte a pokrájajte na malé kúsky. Majonézu rozmiešajte s jogurtom a kečupom, ochuťte soľou, cukrom, korením a citrónovou šťavou. Paradajky, syr a kukuricu pridajte k cestovinám, premiešajte a zalejte majonézovou zmesou. Podávajte dobre vychladený.