Marinované kuracie prsia s rajčinami, mozarellou a zemiakovými vejárikmi
300 g kuracie prsia, 4 rajčiny, 2 bal mozarella v náleve, 2 dcl bieleho vína, 2 lyžice majzény, 3 lyžice sójovej omáčky, korenie na steaky, zemiaky, olej, ocot, cesnak, vegeta
Ako na to:Do naporciovaných kuracích pŕs zľahka vklepeme korenie na steaky a dáme na pár minút marinovať. Marinádu urobíme z vína, sójovej omáčky majzény. Krátko posmažíme z oboch strán. Na druhej panvci rovnako krátko posmažíme aj na koliečka nakrájané, olejom potreté a bazalkou posypané rajčiny. Tie uložíme na hotové teplé kuracie prsia a na ne ešte dáme aj kúsky mozarelly, aby sa mierne rozpustila. Zo zemiakov vykrojíme vejáriky, ktoré dáme piecť do trúby. Hotové sú vtedy, keď sa vejáriky roztvoria. Zálievku na natrhaný ľadový šalát urobíme z octu, pár kvapiek oleja, roztlačeného cesnaku a vegety.