Bravčové rebrá s medovou omáčkou
Potrebujeme:
500 g bravčových rebier z bôčika, 50 g cesnaku, mleté čierne korenie, cibuľa, med, feferónky, bobkový list, kečup, olej
Ako na to:Bravčové rebrá uvaríme vo vode, do ktorej sme pridali celé čierne korenie, cibuľu, cesnak bobkový list a soľ. Zatiaľ si pripravíme zmes z medu, kečupu, nakrájaných feferóniek. Keď sú rebrá spolovice uvarené, z vody ich vyberieme, dôkladne natrieme zo všetkých strán pripravenou zmesou a dáme piecť. Podávame so sterilizovanou kyslou zeleninou a čerstvým domácim chlebíkom.
12.05.2008
Podobné recepty
Pečené rebrá, Kuracie stehná s limetovo - medovou omáčkou, Golubce v paradajkovej omáčke, Kačacie prsia na listových šalátoch s medovou omáčkou, Kelová polievka , Čučoriedkové lievance s medovou omáčkou, Polievka z údených rebier, Bravčové kotlety, Pečené bravčové koleno s orientálnou omáčkou, Bravčové stehno v šampiňónovo-rajčinovej omáčke