Gondole Veneziane
menšia čínska kapusta, 300 g ementálu, 300 g taveného syra, 100 g bazalky, 300 g surovej šunky, 100 g zelených olív, 250 g tuniaka v oleji, 200 ml smotany, 2 strúčiky cesnaku, olivový olej, biele korenie, soľ
Ako na to:Pokrájaný cesnak orestujeme na oleji, pridáme tavený syr, smotanu a polovicu nakrájaných olív. Osolíme, okoreníme a necháme prevariť. Zo štyroch listov kapusty vytvoríme formu loďky, ktorú vystleme šunkou a na hranolčeky nakrájaným ementálom. Pridáme lyžicu pripravenej omáčky, pár celých olív a zapekáme 7 min. pri 175 C. Do zvyšnej omáčky prisypeme cestoviny a prehrejeme. Hotové gondoly dozdobíme slížikmi kapusty, tuniakom a bazalkou. Servírujeme spolu s cestovinami.