Milánska špecialita
4 kusy teľacieho mäsa, 250 ml mäsového vývaru, 400 g rajčín, 500 g zelenej fazuľky, 50 g masla, 30 g parmezánu, 3 mrkvy, 3 zelerové stonky, 3 cibule, 4 strúčiky cesnaku, petržlenová vňať, 4 PL oleja, 2 PL masla, čerstvý tymián, bobkový list, čierne korenie, postrúhaná kôra z citróna, soľ
Ako na to:Mäso orestujeme na oleji, pridáme polovicu nakrájanej mrkvy, zeleru a cibule. Ochutíme cesnakom, tymiánom, bobkovým listom a petržlenovou vňaťou. Cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať posekáme a s fazuľkou orestujeme na masle. Polovicu pokrájaných rajčín zmiešame s časťou vývaru, osolíme, okoreníme a nalejeme na mäso. Dusíme cca 45 min, potom pridáme zvyšok zeleniny a vývaru a ešte dodusíme. Tesne pred koncom primiešame strúhaný parmezán. Hotové mäso pred servírovaním posypeme „gremolátou“ z cesnaku, petržlenovej vňate a citrónovej kôry.