Grilované kotlety Bordeaux
Potrebujeme:
500 g hovädzieho rebierka, 5 strúčikov cesnaku, 50 ml bieleho vína, 50 g oleja, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Mierne naklepané kotlety osolíme, okoreníme a grilujeme na rošte resp. opekáme na panvici. Na oleji do sklovita orestujeme cesnak a zalejeme bielym vínom. Hotové kotlety dodusíme vo vzniknutej cesnakovej šťave. Podávame s chlebom alebo so zemiakovou kašou a zapíjame bielym vínom.
04.05.2008
Podobné recepty
Grilované bravčové kotlety na pomarančoch, Bravčové kotlety na horčici, Gaskoňské kotlety, Bravčové kotlety na pomarančoch, Krehké bravčové kotlety, Bravčové kotlety dusené so zeleninou a zemiakmi, Nakladané bravčové kotlety, Bravčové kotlety po Normandsky, Bravčové kotlety po kováčsky, Bravčové kotlety s pikantnou omáčkou