Srnčie rezne na červenom víne
Potrebujeme:
rezne zo srnčieho mäsa, slanina, hladká múka, maslo, červené víno, soľ
Ako na to:Rezne zo srnčieho stehna naklepte, prešpikujte slaninou, osoľte, poprášte hladkou múkou a dajte piecť na rozpálené maslo. Opečte z oboch strán. Mäkké mäso zalejte červeným vínom a chvíľu poduste. Mäso na tanieri zalejte precedenou šťavou a podávajte s makarónmi.
06.07.2006
Podobné recepty
Srnčie rezne na šampiňónoch, Srnčie s kapustou, Rezne s králika na červenom víne, Srnčie medailóniky na červenom víne, Srnčie rezne v marináde, Srnčie medailónky s drveným zemiakom, Topinambury na červenom víne, Sviečkové rezne na víne, Poľovnícky jagárek zo srnca, Srnčie rezne so šampiónovou omáčkou a ríbezľovým kompótom