Diviak s brusnicovou omáčkou
Potrebujeme:
rezne z diviaka, koreňová zelenina, vývar (voda), múka, masť, mlieko, zavárané brusnice, soľ
Ako na to:Naklepané a osolené rezne prudko opečte. vyberte ich a do výpeku dajte na kolieska pokrájanú koreňovú zeleninu, orestujte, pridajte rezne, podlejte vývarom (vodou) a duste do mäkka. Z masti a múky pripravte zásmažku, zalejte ju mliekom a šťavou z mäsa. Dobre povarte. Potom sceďte, pridajte brusnice a nechajte prejsť varom. Dochuťte a pri servírovaní ozdobte mäso brusnicami.
05.10.2006
Podobné recepty
Stejk z daniela s brusnicovou omáčkou, Kuracie prsia s brusnicovou omáčkou, Kuracie prsia s brusnicovou omáčkou, Bravčová panenka alla Hawai, Plnená morka s brusnicovou omáčkou, Plnené rezne s brusnicovou omáčkou, Modranský jagérek, Guláš špeciál, Jelenia sviečkovica na rošte s domácimi knedľami, Diviak s červeným vínom