Diabolské rezne
1kg bravčového mäsa, 5 vajec, 1 KL štipľavej papriky, 1 KL sladkej papriky, 1 KL kečupu, 1 KL drvenej rasce, 1 KL mletého čierneho korenia, 1 KL majoránu, 1 KL horčice, 1 KL worcesterskej omáčky, 2 lyžičky soli
Ako na to:Mäso umyjeme, osušíme a nasolíme. Do väčšej misky rozbijeme vajcia, pridáme kečup, horčicu, worchester a dobre premiešame. Dochutíme zvyšnými koreninami a do pripravenej zmesi dáme na 12 hodín marinovať rezne. Rezne potom sprudka opražíme na rozpálenom oleji, podlejeme troškou vody, zvyšnou marinádou a dusíme, kým mäso nezmäkne. Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi, preliate diabolskou omáčkou.