Trikolóra
350 g bravčového stehna, 350 g hovädzej roštenky, 350 g kuracích pŕs, 2 cibule, 1 zelená paprika, 1 červená paprika, 100 g šampiňónov, 100 g póru, 1 PL grilovacieho korenia, soľ, mleté čierne korenie, zázvor, karí korenie, 1 PL sójovej omáčky, 1 PL jemný kukuričný škrob, olej, bazalka, mozarella a paradajka na ozdobenie
Ako na to:Bravčové mäso pokrájame na pásiky, posype grilovacím korením, pridáme 1 pokrájanú cibuľu a papriky pokrájané na pásiky. Osolíme, pokvapkáme olejom, primiešame škrob a odložíme. Roštenku a cibuľu pokrájame na pásiky, šampiňóny na plátky, osolíme, pridáme trošku zázvoru, mleté čierne korenie, sójovú omáčku, olej a premiešame. Kuracie mäso pokrájame na pásiky, premiešame s pokrájaným pórom, osolíme, posypeme karí, pokvapkáme olejom a premiešame. Každú zmes osobitne opražíme a udusíme do mäkka. Pred podávaním naaranžujeme trikolóru do oválnej misy a ozdobíme zelenou bazalkou, bielou mozarellou a červenou paradajkou ako farby talianskej zástavy. Podávame s rôznymi prílohami.