Medailóniky na farebnom korení so šampiňónmi
Potrebujeme:
600 g panenskej bravčovej sviečkovice, farebné korenie, 150 – 200 g sterilizovaných šampiňónov, 3 PL masla, hladká múka
Ako na to:Rezy zo sviečkovice jemne naklepeme hranou ruky, osolíme, okoreníme, veľmi jemne poprášime múkou a necháme chvíľku odležať. Prudko ich opečieme na oleji z oboch strán, znížime teplotu, pridáme maslo do ktorého sme prstami vtlačili trošku múky a šampiňóny. Znova krátko opekáme. Podávame s hranolčekmi alebo s opekanými zemiakmi.
30.04.2008
Podobné recepty
Teľacie medailóniky so šalátom, Medailóniky z tresky, Bravčové medailóniky plnené olivami so smotanovou omáčkou, Hovädzie medailóniky, Zajačí chrbát na ihle, Srnčie medailóniky so šafránovou omáčkou, Srnčie medailóniky so šafránovou omáčkou, Srnčie medailóniky na červenom víne, Teľacie medailóniky, Malé kuracie rezne