Čokoládové srdiečka
250 g masla, 300 g práškového cukru, 200 g polohrubej múky, 1 KL vanilínového cukru, 4 vajíčka, 100 g kakaa, 250 g horkej čokolády, štipku soli, 250 g tvarohu, čučoriedkový kompót, balíček vanilínového cukru
Ako na to:Do zmäknutého masla vmiešame postupne cukor, vanilínový cukor, vajíčka. Pridáme kakao, múku a soľ a dôkladne premiešame. Rozohrejeme čokoládu a po lyžičkách ju zapracujeme do cesta. Rúru vyhrejeme na 175C. Cesto vlejeme do formy a pečieme 45 – 60 minút. Upečený korpus vyklopíme z pekáča, necháme vychladnúť a formičkou vykrajujeme srdiečka. Tvaroh zmiešame s vanilínovým cukrom a polovičkou čučoriedok. Srdiečka zdobíme tvarohom a zvyškom kompótu. Môžeme ich jemne posypať práškovým cukrom.