Tefteli s uhorkovou omáčkou
Potrebujeme:
300 g mletého bravčového a hovädzieho mäsa (mix), 2 cibule, 2 – 3 staré pečivá, 2 dcl mlieka, soľ, mleté čierne korenie, 50 g hladkej múky, 20 g masla, 100 g kyslých uhoriek, 1 33 % smotana, čerstvý kôpor, špajle
Ako na to:Nakrájané žemle pokvapkáme mliekom a zapracujeme do mäsa, ochuteného korením a soľou. Zo zmesi tvarujeme guľky, ktoré napichujeme na špajle a dáme piecť do rúry. Z masla, múky, smotany pripravíme bešamel, ktorý ochutíme nakrájanými uhorkami a kôprom.
22.04.2008
Podobné recepty
Pečené zemiaky s uhorkovou plnkou, Hovädzie na červenom víne, Šalát s tatárskou omáčkou a nivou, Cestoviny so syrovou omáčkou, Špenátové cestoviny s nivovou omáčkou, Losos s chrenovou omáčkou, Hliva so sojóvou omáčkou, Hliva so sojóvou omáčkou, Špenátové halušky s nivovou omáčkou, Špagety s rýchlou omáčkou