Dunajské vlny
3,75 dcl vody, 22,5 dkg bravčovej masti, 22,5 dkg hladkej múky, 9 vajec, krém
Krém: 1 l mlieka, 3 maizeny, 2 žĺtky, 2 bal. vanilkového cukru, 22,5 dkg kryštálového cukru, rastlinný tuk na pečenie, práškový cukor na posypanie
Vodu a bravčovú masť dáme spolu variť. Pridáme hladkú múku a varíme do zhustnutia. Odstavíme zo sporáka a po jednom vmiešame vajcia. Keď zmes vychladne, natrieme ju na 3 vymastené plechy na tenko a pečieme na 160C. Rúru na pečenie otvoriť až po 15–tich minútach. Z mlieka, maizeny, žĺtok, cukrov uvaríme krém, do ktorého po vychladnutí pridáme rastlinný tuk. Cestá natrieme uvareným krémom a vrch posypeme práškovým cukrom.