Orechový Valentín s broskyňovým pyré
Potrebujeme:
100 g akýchkoľvek orechov, 33 % smotana, plátková želatína, 3 balíčky vanilkového cukru, 1 dcl (r)um alebo brandy, 1 konzerva sterilizovaných broskýň
Ako na to:Rozmixované orechy pridáme do zohriatej smotany, ktorú sme ochutili cukrom, (r)umom a spojíme s napučanou želatínou. Nalejeme do formičiek a dáme do chladu. Broskyne takisto rozmixujeme s cukrom a podávame ku orechovému Valentínovi.
30.04.2008
Podobné recepty
Údená rolka s hrachovým pyré, Kuracie prsia "kari" ala Olino, Pistáciový krém s jahodovým pyré, Špagety s plodmi mora, Pstruh "Valentín", Panzerotti s gaštanovým pyré, Grilovaný kurací steak s karotkovo-zemiakovým pyré, Gaštanové pyré s roztopenou čokoládou a šľahačkou, Grilovaná čakanka s jablkovým pyré, Broskyňová zmrzlina