Ukrajinské bobove pyré
Potrebujeme:
300 g strukovín (fazuľa, hrach, bôb), 300 g zemiakov, 30 g masla, 0,5 l mlieka, soľ
Ako na to:Uvarené strukoviny zmiešame s horúcimi varenými zemiakmi a zomelieme alebo rozmixujeme. Takto získanú masu zriedime horúcim mliekom a dobre premiešame. Pred podávaním polejeme roztopeným maslom. Podávame k rybím karbonátkam.
29.04.2008
Podobné recepty
Údená rolka s hrachovým pyré, Pistáciový krém s jahodovým pyré, Špagety s plodmi mora, Panzerotti s gaštanovým pyré, Grilovaný kurací steak s karotkovo-zemiakovým pyré, Gaštanové pyré s roztopenou čokoládou a šľahačkou, Grilovaná čakanka s jablkovým pyré, Broskyňová zmrzlina, Gaštanové guličky, Gaštanové guľôčky