Saigonské rolky
mleté bravčové mäso, sušené ryžové pláty, čierne huby (judášovo ucho), kaleráb gigant, sójové klíčky, chilli papričky, čierne mleté korenie, cibuľa, cesnak, citrónová šťava, vajíčko, tekuté polievkové korenie, olej, svetlé pivo a soľ
Ako na to:Do mletého mäsa vmiešame na tenučké plátky nakrájanú zeleninu, huby, sójové klíčky, vajíčko a dobre premiešame. Ryžový papier potrieme pivom, necháme ho zvláčnieť a potom ho naplníme malou dávkou mäsovej plnky. Dôkladne zrolujeme a vysmážame za stáleho otáčania na prudkom ohni, kým rolky nezozlátnu. Omáčku pripravíme z tekutého polievkového korenia, citrónovej šťavy, cesnaku. Chilli papričky a čierneho korenia. Saigonské rolky podávame s pikantnou omáčkou.