Ryžové puláo
500 g filé z tresky, 1 KL karí korenia, 1 PL chilli korenia, 1 PL koriandru, 1 HR dlhozrnnej ryže, 2 HR vody, 1 cibuľa, mletá červená paprika, bobkový list, celá škorica, syr, maslo, kečup a soľ
Ako na to:Filé posypeme paprikou a rascou, nakrájame ho na menšie kúsky, ktoré zľahka orestujeme na olivovom oleji a spenenej cibuľke. Rybu odložíme bokom a do cibuľového výpeku pridáme všetky koreniny a ryžu. Restujeme kým ryža nezosklovatie, potom podlejeme dvoma hrnčekmi vody a dusíme, kým ryža nie je na 80% hotová. Zapekaciu nádobu vymastíme maslom, dno pokryjeme polovicou ryžovej zmesi a na ňu uložíme orestovanú rybu. Posypeme nastrúhaným syrom, polejeme kečupom a zakryjeme zvyšnou zmesou, ktorú tiež posypeme syrom a dozdobíme kečupom. Zapekáme cca 10 min. pri 180°C.