Kurací šalát so šampiňónmi

Potrebujeme:

2 hrnčeky vykosteného kuracieho mäsa, 1 hrnček sterilizovaných šampiňónov, 1 hrnček sterilizovanej zeleniny v sladkokyslom náleve (mrkva, zeler, petržlen, kápia), 1 cibuľa, 1 hrnček tatárskej omáčky, 1 biely jogurt, soľ, mleté čierne korenie, horčica

Ako na to:

Uvarené kuracie mäso nakrájame na malé kúsky, pridáme nadrobno posekanú cibuľu, odkvapkáme pokrájané šampiňóny a zeleninovú zmes. Do tatárskej omáčky pridáme biely jogurt, premiešame a podľa potreby dochutíme. Takto pripravenú tatársku omáčku premiešame s mäsovou zmesou a dáme odležať do chladničky asi na 5 hodín. Podávame s bielym pečivom.

19.04.2008

Podobné recepty