Poľovnícky jagárek zo srnca
Potrebujeme:
2 srnčie panenky, 1 srnčia pečeň, 1 srnčie srdce, 2 srnčie ľadvinky, 3 cibule, 2- 3 strúčiky cesnaku, majorán, čierne mleté korenie, olej (masť), červená sladkú papriku, soľ, zázvor
Ako na to:Cibuľu pokrájame na kúsky a na oleji opražíme do zlatista. Panenky, pečienku, srdce a ľadvinky nakrájame na menšie kúsky. Panenku a srdce pridáme na opraženú cibuľku a necháme dusiť do polomäkka. Pridáme pečienku a ľadvinky, všetko podusíme domäkka. Nakoniec pridáme mleté čierne korenie, papriku, zázvor, majorán, roztlačené strúčiky cesnaku a soľ. Podávame s chlebom.
17.04.2008