Tichomorský rezeň
4 plátky bravčového mäsa, 1 šálka kokosovej múčky, 1 šálka strúhanky, 1 šálka hladkej múky, 1 vajce, olej a soľ
Ovocná príloha: 2 banány, 5 manadriniek, 2 kiwi, 3 PL oleja, 1,5 PL práškového cukru, 50 ml vody, 50 ml koňaku, karí korenie a soľ
Naklepané mäso osolíme, okoreníme a obalíme v netradičnom trojobale - do strúhanky totiž primiešame aj kokosovú múčku. Takto obalené rezne pomaly vypražíme a uchováme v teple. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme cukor a necháme skaramelizovať. Opatrne prilejeme vodu, pridáme nakrájané ovocie, karí korenie a po krátkom dusení aj koňak. Tichomorské rezne servírujeme s teplou ovocnou prílohou, dozdobené čerstvou mätou.