Rarášky

Potrebujeme:

2 kuracie prsia, 2 vajcia, 1/2 hrnčeka piva, 1 hrnček hladkej múky, 2 PL horčice, 1 KL sójovej omáčky, 1 KL mletého čierneho korenia, 2 KL sušeného polievkového korenia, 3 KL škrobu a soľ

Ako na to:

Vajcia rozšľaháme, pridáme horčicu, sójovú omáčku, koreniny, múku, škrob a vymiešame hustejšie cestíčko. Pred dokončením prilejeme pivo a dobre premiešame. Mäso narežeme na menšie pásiky, vložíme ich do pivového cestíčka a necháme minimálne 12 hod. postáť. Napácované mäso vysmážame v horúcom oleji do zlatista. Hotové rarášky môžeme pokvapkať citrónom a servírovať s opekanými zemiakmi.

14.04.2008

Podobné recepty