Kuracie rezne so zeleninovým ragú
4 kuracie rezne, 1 pečeňová paštéta, 4 plátky slaniny, 1 KL grilovacieho korenia 1 PL hladkej múky, soľ, olej
Ragú: 2 baklažány, 3 papriky (rôznej farby), 3 paradajky, 1 jablko, 1 veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL oleja čierne korenie, bazalka
Baklažán nakrájame na plátky, osolíme a necháme „vypotiť“. Rezne osolíme, naklepeme, obalíme v hladkej múke s grilovacím korením a necháme opiecť na oleji. Medzitým opláchneme plátky baklažánu a necháme ich osušiť. Na každý rezeň dáme plátok pečeňovej paštéty. Zapekáme 10 min. pri 180 °C. Vo výpeku osmažíme cibuľu, na rezance nakrájané papriky a baklažán. Pridáme nakrájané jablko, paradajky, prelisovaný cesnak a dusíme asi 5 min. Jedlo zdobíme plátkami opečenej slaniny a bazalkou.