Morčacie rezne s broskyňou a mandľami
Potrebujeme:
600 g morčacích pŕs, zavárané broskyne, l bal. mandľových lupienkov, 125 g oleja, hladká múka, 2 KL mletej červenej papriky, soľ
Ako na to:Morčacie prsia pokrájame na tenké rezne, opatrne naklepeme, osolíme a obalíme v múke, zmiešanej s paprikou. Na panvici rozohrejeme olej. Do jednej strany rezňov vtlačíme lupienky mandlí a opekáme zo strany, kde mandle nie sú. Opečené rezne vyberieme, odložíme a vo výpeku opražíme na tenko nakrájané broskyne. Rezne opražíme aj z druhej strany, kde sú mandle. Podávame obložené broskyňami a posypané mandľami.
06.04.2008
Podobné recepty
Morčacie prsia s broskyňou, Morčacie prsia s broskyňou, Morčacie rezne s broskyňami a mandľami, Rezeň s broskyňou, Rezeň s broskyňou, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Morčacie rezne v páperí, Morčacie rezne v „páperí“, Morčacie rezne v sezamovom cestíčku so špargľou