Čertovské rezne
4 plátky bravčového karé, 3 vajcia, 1 PL pálivej a sladkej papriky, pikantný kečup, drvená rasca, čierne korenie, soľ, majoránka, horčica, worčester, olej
Omáčka: 1 malý paradajkový pretlak, 1 cibuľa, 1 malá konzerva sterilizovaného leča, 1 malá konzerva sterilizovaných šampiňónov
Karé naklepeme, narežeme na krajoch, osolíme a okoreníme. Z ostatných surovín pripravíme marinádu, do ktorej vložíme aspoň na 6 hod. mäso. Rezne by v nej mali byť celé ponorené. Potom ich na rozpálenom oleji prudko osmažíme. Podávame s pikantnou omáčkou.
Omáčka: Na malom množstve oleja opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, sterilizované šampiňóny a sterilizované lečo. Chvíľu povaríme.