Vášnivé Gnocchi
500 g hotových gnocchov, 350 g čiernej čokolády, 350 g bielej čokolády, 250 g šľahačky, 4 vajcia, 5 PL polohrubej múky, 5 PL práškového cukru a 1 kypriaci prášok
Ako na to:Cukor a vajcia vymiešame do peny a postupne pridávame múku spolu s kypriacim práškom, až nám vznikne hladké cestíčko. Plech vystelieme papierom na pečenie a vlejeme naň cesto na výšku 1cm. Pečieme asi 8-12 min. a kontrolujeme dotykom. Gnocchi uvaríme v mierne osolenej vode - hotové sú, keď vyplávajú na hladinu. Bielu a čiernu čokoládu - každú osobitne - roztopíme vo vodnom kúpeli. Tmavú potom pomaly vmiešame do šľahačky. Gnocchi rozložíme na tanier, zalejeme čokoládovou šľahačkou, zakryjeme “domčekom”, ktorý sme vyrobili z vychladnutého piškótového cesta a ozdobíme bielou čokoládou.