Kuracie prsia zo soľnej jaskyne
500 g kuracích pŕs, 1 červená cibuľa, 1 PL sójovej omáčky – 200 ml vody, sušená koreňová zelenina, čerstvá petržlenová vňať
Príloha: 250 g špenátu, 4 paradajky, 1 červená cibuľa, umeboshi ocot, bodliakový ole,j sušená bazalka
Nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji, pridáme nakrájané kuracie prsia, sójovú omáčku, sušenú koreňovú zeleninu a dusíme približne 20 minút. Odstavíme a pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Špenátové lístky umyjeme, osušíme a dáme do misy. Paradajky nakrájame na menšie kocky a spolu s nadrobno nakrájanou cibuľou pridáme k špenátovým lístkom. Dochutíme umeboshi octom, bodliakovým olejom a čerstvou bazalkou.