Flautas s kuracím mäsom

Potrebujeme:

2 pšeničné tortilly, 100 g kuracích pŕs, 1 malá cibuľa, červená paprika, paprička jalapeňo, 20 g sterilizovanej kukurice, 3 čierne vykôstkované olivy, 1 PL smotany, 200 ml šľahačky, 2 PL avokádovej omáčky a 2 PL paradajkovej salsy

Ako na to:

Na rozohriatej panvici opražíme cibuľu spolu s kuracím mäsom a kúskami papriky. Pravidelne premiešavame až pokým sa mäso neprepečie. Pridáme kukuricu, papričku jalapeňo, nakrájané olivy a šľahačku. Na silnom plameni privedieme do varu a miešame, až pokým smotana nezhustne. Dve suché placky rozložíme tak, aby sa na 5 cm prekrývali. Naplníme ich pripravenou zmesou, zrolujeme a zaistíme špáradlom. Na oleji opekáme z oboch strán do zlatista. Podávame s avokádovou omáčkou, kyslou smotanou a paradajkovou salsou.

30.03.2008

Podobné recepty