Bezlepkové ryžové rezance s kuracím mäsom a fazuľovými klíčkami

Potrebujeme:

bezlepkové ryžové rezance – niťovky, kuracie prsia, fazuľové klíčky, cibuľa, cesnak, jarná cibuľka, mrkva, dochucovadlo, soľ, olej

Ako na to:

Ryžové rezance namočíme na 30 minút do teplej vody. Kuracie prsia nakrájame na tenké plátky. Na predhriatej panvici s trochou oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme mäso, dochutíme soľou a dochucovadlom. Postupne pridáme nakrájanú mrkvu, fazuľové klíčky, precedené a dobre odkvapkané ryžové rezance a jarnú cibuľku. Smažíme približne 3 – 4 minúty. Teplé jedlo ozdobíme nadrobno nakrájanou vňaťou z mladej cibuľky a podávame.

27.03.2008

Podobné recepty