Tagliatelli s kozím mäsom
Potrebujeme:
100 g mletého kozieho mäsa, 100 g húb, 100 g kozieho syra, 2 dcl bieleho vína, 1 vajce, 1 cibuľa, olivový olej, soľ, biele korenie, 2 PL francúzskej horčice a petržlenová vňať
Ako na to:Uvaríme cestoviny. Na oleji osmažíme cibuľku, nakrájané feferónky, 2 PL francúzskej horčice a podlejeme vínom. Mleté osolené mäso pridáme na panvicu a 5 minút osmažíme. Pridáme nakrájané sterilizované hríby a kozí syr. Keď je syr roztečený, pridáme uvarené cestoviny a trošku opečieme. Na konci pridáme žĺtok, osolíme, podlejeme vínom, dáme zbytok syra a 2-3 minúty povaríme.
17.03.2008
Podobné recepty
Šalát s kozím syrom, Špargľový šalát s kozím syrom, Kuracia kapsa s kozím syrom, Fazuľová nátierka s údeným mäsom, Cestovinový šalát s kuracím mäsom za studena, Kapustové palacinky s údeným mäsom, Závin s údeným mäsom, Zapečené cestoviny s bravčovým mäsom, Špagety s mletým mäsom, Zapekané cestoviny s mäsom