Talianske prsíčka
Potrebujeme:
500 g kuracích pŕs, 100 g pršutu, 50 g parmezánu, 50 g tvrdého syra, 50 g syra s modrou plesňou, 2 dcl olivového oleja, grilovacie korenie a soľ
Ako na to:Pripravíme pác z olivového oleja. Primiešame grilovacie korenie a soľ. Do pácu naložíme na kocky pokrájané kuracie prsia a necháme odležať 1 deň. Po odležaní vyberieme mäso z pácu a vložíme do jenského skla. Na vrch rovnomerne rozložíme pršut a posypeme zmesou nastrúhaných syrov. Zakryjeme a pečieme 15 minút. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
14.03.2008
Podobné recepty
Talianske cestoviny s morskými plodmi na spôsob hostiteľa na zelenine, Zapekané kuracie prsia so smotanou, Kuracie prsíčka v mandľovom obale s hroznovou omáčkou, Talianske syrové guľky, Talianske cestoviny s cottage syrom, Talianske hovädzie roštenky, Talianske zemiaky, Zapekané kuracie rezne, Talianske špagety, Talianske špagety