Kuracie závitky
3 strúčiky cesnaku, 2 PL kapár, 1 konzerva sardiniek, 1 KL nasekaného tymianu, 1 šalotka, 175 g vykôstkovaných čiernych olív, 1 PL olivového oleja, 4 vykostené kuracie prsíčka bez kože, korenie a soľ
Ako na to:Kuracie prsia narežeme a naklepeme. Šalotku, cesnak, olivy, kapary, tymián, sardinky, olivový olej a soľ rozmixujeme. Takto pripravenou pastou natrieme kuracie prsia, zavinieme a zaistíme dvomi špáradlami. Závitky poprášime korením a opečieme na oleji zo všetkých strán. Potom ich preložíme spolu s výpekom do zapekacej nádoby, zakryjeme alobalom a 20 minút pečieme pri teplote 200ºC. Podávame s cestovinami s olivovým olejom, petržlenom a parmezánom. Dobrú chuť!