Grilované medailóny z bravčovej sviečkovice
Potrebujeme:
4 plátky bravčovej sviečkovice, 4 plátky slaniny, 2 PL oleja, 2 strúčiky cesnaku, soľ, farebné korenie
Studená omáčka: 1 kyslá smotana, 3 feferónky, 2 PL kečupu, bylinky
Plátky sviečkovice najemno naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme olejom a pretlačeným cesnakom a necháme 2 hodiny odstáť. Mäso grilujeme na mriežke z oboch strán. Na ugrilované plátky položíme ugrilovanú slaninu. Podávame s bagetou a pikantnou studenou omáčkou.
25.03.2008
Podobné recepty
Medailóniky na farebnom korení so šampiňónmi, Restované rezančeky z panenskej sviečkovice, Grilované prekvapenie pre Adama a Evu, Medailóny z diviny so zeleným korením, Mandľové medailóniky s dresingom, Grilované placky, Pivovarské ražniči, Gril Mix Bernard, Bravčová panenka, Bravčová sviečkovica s citrónom