Hejky so sušenými paradajkami
2 hejky, 2 PL olivového oleja, 1 nasekaná červená cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, rozmarín, 75 g hladkej múky, olej, 125 g sušených paradajok, 2 dcl červeného vína, 75 g čiernych olív, soľ, korenie na ryby, kapary a 1 citrón
Ako na to:V hrnci rozohrejeme olivový olej. Cibuľu, cesnak a rozmarín smažíme pri miernej teplote 5 minút. Múku osolíme a okoreníme a obalíme v nej rybu. V panvici na smaženie rozohrejeme olej a ryby 5 minút smažíme dozlatova. Obrátime ich a smažíme ďalších 5 minút. Uložíme ich na tanier a kuchynský papier a udržujeme v teple. K cibuli, cesnaku a rozmarínu pridáme na slnku sušené paradajky a všetko dobre premiešame. Zvýšime teplotu, pridáme červené víno, kapary, olivy a zaprášime múkou. Osolíme. Všetko 2 minúty povaríme. Ozdobíme citrónom.