Terčíky
125 g celozrnnej múky, 125 g masla, 125 g ovsenných vločiek, 125 g hnedého kryštálového cukru, 2 vajíčka, 1 PL lyžice prášku do pečiva, 1 PL hrozienok, 1 PL lúpaných tekvicových semienok, 1 PL lúpaných slnečnicových semienok, 1 PL lúpaných ľanových semienok, 1 PL nesolených arašidov, 1 PL sezamových semienok a soľ
Ako na to:Všetky spolu zmiešame tak, aby cesto nebolo príliš suché ani mazľavé. Konzistenciu cesta upravujeme pridávaním vločiek a múky. Na plech položíme papier na pečenie a polievkovou lyžicou tvarujeme malé kôpky cesta, ktoré na plechu trochu roztlačíme. Posypeme ich sezamovými, tekvicovými a slnečnicovými semienkami. Pečieme v stredne vyhriatej rúre, kým nezhnedne okraj koláčikov. Potom ešte na chvíľu obrátime každý koláčik, aby zhnedol aj zhora. Dobrú chuť !