Morčasie stehno so zemiakovými knedľami

Potrebujeme:

1 bal. zemiakových knedlí v prášku, mrazený špenát, 500 g vykosteného morčacieho stehna, 3 cibule, 6 strúčikov cesnaku 1 KL solamylu, soľ, korenie, bylinky

Ako na to:

Zemiakové knedlíky pripravíme podľa návodu na obale. Morčacie stehno pokrájame na väčšie kúsky, orestujeme na oleji, osolíme, okoreníme. Pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak, tymián a dusíme ½ hodinu.V druhom hrnci restujeme na cibuľke rozmrazený špenát, pridáme roztlačený cesnak, osolíme Pred dokončením mierne zahustíme solamylom. Nakrájané knedle opečieme na cibuľke na panvici. Mäso polejeme výpekom a servírujeme spolu so špenátom a knedlíkmi s opraženou cibuľkou.

14.03.2008

Podobné recepty