Polievka s bravčovým mäsom a sklenenými rezancami
Potrebujeme:
bravčové stehno, ázijské sklenené rezance, mladá cibuľka, soľ, mleté čierne korenie, olej, voda
Ako na to:Mäso na tenko nakrájame, osolíme, okoreníme a orestujeme na oleji. Pridáme vodu a chvíľu povaríme. Rezance pred samotným varením namočíme do studenej vody a scedíme. Do dochuteného vývaru pridáme rezance. Keď začne polievka vrieť, ihneď ju odstavíme. Mladú cibuľku nadrobno nasekáme, posypeme ju korením a podávame k hotovému jedlu.
10.03.2008
Podobné recepty
Zapečené cestoviny s bravčovým mäsom, Hanojská polievka, Tortellini s paradajkovou omáčkou, kelové karbonátky, Pizza s duseným bravčovým mäsom, Zapekaný karfiol s bravčovým mäsom, Zapekaný zeler s ryžovo-mäsovou plnkou, Syrová omeleta s bravčovým mäsom , Šošovicová polievka s údeným mäsom, Pikantné rezance s bravčovým mäsom