Bravčové stehno v šampiňónovo-rajčinovej omáčke
Potrebujeme:
bravčové stehno, cibuľa, cesnak, soľ, olej, zavárané šampiňóny
Ako na to:Umyté bravčové stehno nakrájame na tenké kúsky, prepečieme na oleji a cibuli a pretlačenom cesnaku. Pridáme scedené šampiňóny, ktoré sme orestovali spolu s rajčinovou šťavou. Dochutíme soľou a korením.
06.03.2008
Podobné recepty
Bravčové mäso s hráškom v syrovej omáčke, Bravčové stehno v jemnej omáčke, Bravčové stehno v jemnej omáčke, Bravčové mäso s dvanástkou, Bravčové s fazuľkami, Tuniakova nátierka na hrianky, Bravčové mäso po uhorsky, Bravčové mäso v horčicovej omáčke, Bravčové stehno v smotanovej omáčke, Mexický hrniec