Hovädzia roštenka s bylinkami
Potrebujeme:
4 plátky odblanenej roštenky (120 g), 2 PL oleja, 1 PL rastlinného masla, 1 KL čerstvého ďumbiera, soľ, mleté čierne korenie, bazalku, tymian, hladkú múku
Ako na to:Roštenku zľahka naklepeme, okraje narežeme, osolíme a okoreníme. Do múky zamiešame nasekanú bazalku, tymian a čerstvý ďumbier. Roštenku v tejto zmesi obalíme, potom ju prudko opečieme na oleji, znížime teplotu, pridáme rastlinné maslo a pomaly dopečieme. Do výpeku dáme bylinky a roštenku ním polejeme. Podávame s varenými alebo pečenými zemiakmi.
03.03.2008
Podobné recepty
Hovädzia roštenka s cibuľou, Grilovaná hovädzia roštenka s citrónom so zeleninou, Grilovaná hovädzia roštenka so sardelovou pastou, Hovädzia roštenka s čabajkou, Hovädzia roštenka na taliansky spôsob, Grilovaná hovädzia roštenka s cibuľou, Domáca hovädzia roštenka, Hovädzia roštenka na slanine, Grilovaná hovädzia roštenka so slaninou, “Tagliata di Manzo” s grilovanou zeleninou, pečené zemiaky na rozmaríne