Morčacie rezy na taliansky spôsob
Potrebujeme:
plátok morčacích pŕs, 2 PL paradajkového pretlaku, 1 menšiu šalotku, 1 ČL olivového oleja, soľ, korenie karí, oregano, čerstvú bazalku, 1 PL strúhaného parmezánu so zníženým obsahom tuku - 25 %
Ako na to:Morčacie prsia umyjeme, jemne naklepeme, potrieme olivovým olejom, osolíme, okoreníme a krátko orestujeme nasucho. Pridáme očistenú nadrobno pokrájanú šalotku, podlejeme vriacou vodou a dusíme domäkka.
Pridáme paradajkový pretlak, oregano a necháme prejsť varom.
Podávame posypané strúhaným parmezánom a nadrobno posekanou čerstvou bazalkou.
27.10.2008
Podobné recepty
Karfiol na taliansky spôsob, Morčacie prsia plnené čučoriedkami, Morčacie prsia s broskyňou, Pečené morčacie stehno v zeleninovej omáčke, Zapekané morčacie stehno, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Pečené morčacie stehno v zeleninovej omáčke, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Sviečkovica na taliansky spôsob, Morčacie mäso s olivami na víne